1st international meeting: 19. - 22.06.2003 in DEAUVILLE
Homepage | Meeting | Photos | Hotels | Links | Contact  
back

Het Treffen:

Jullie Voorbereiding

Deauville meets Deauville

 

Onderkomen en Reis Onderkomen en Reis
   
Deelnemerlijst Deelnemerlijst
   
Informatie en Foto’s Informatie en Foto’s
   
Gerechtelijke verwijzing Gerechtelijke verwijzing (BELANGRIJK - LEZEN ALSTUBLIEFT!!!)
   
WVan wie was het ideeVan wie was het idee Van wie was het idee ???
   
Onderkomen en Reis
   
Onderkomen en Reis

Op deze website vinden jullie een Lijst met verblijfsmogelijkheden in en om Deauville, van camping en Chambres d’hotes tot 4 sterren hotels.
Het verblijf moet je zelf organiseren.

De reis moet individueel of lokaal in groepen worden gepland. Hulp voor de reisplanning (Routenplanner etc.) vind je onder "Links - Deauville/Normandy".

   

Spreek af met andere Deauvillers om de trip en het verblijf te plannen via het forum
• Voor NL: onder http://fan.clubs.nl/Deauville of www.deauville.nl
• Voor B: onder http://clix.to/deauville of via het forum
• of Forum op deze pagina.

up up up
 
Deelnemerlijst
 
Deelnemerlijst

We verzoeken jullie om, zodra jullie je onderkomen geboekt hebben je op te geven in de Deelnemerlijst.

We moeten het aantal motoren en deelnemers weten voor onze planning. Eventueel kunnen we van de stad Deauville een parkeerplaats voor de motoren krijgen, de grote hiervan is afhankelijk van het aantal motoren. Dus liever aanmelden en niet komen als omgekeerd.

up up up
 
Informatie en Foto’s
 
Informatie en Foto's

... over Deauville en Normandië vinden jullie onder
"Links - Deauville/Normandië" alsmede onder "Foto’s".

up up up
 
Gerechtelijke verwijzing
 
Wichtig!

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat wij geen organisatie, vereniging of firma zijn, maar privé personen die allemaal Deauville rijden. Het idee voor een treffen in Deauville vonden wij zo leuk, dat we andere Deauville rijders willen helpen dit te realiseren.

Zo geven wij jullie informatie over onderkomens, interessante Links om b.v.b. de route te plannen. We proberen ook om routes in Normandië te organiseren en ook een ontmoeting plaats voor iedereen te vinden.

Dit alles doen wij graag en kosteloos, zonder dat jullie een vooruitbetaling moeten doen (wat het niet eenvoudig maakt om op een avond een bijeenkomst voor iedereen te organiseren).

 

Wat wij niet kunnen, nog willen is de verantwoording op ons te nemen aangaande deze ontmoeting in Deauville, noch ten overstaan van jullie, of voor anderen en de organisatie van het geheel

 
Deauvilles

Flexibiliteit en ook eigen initiatief worden dus van jullie gevraagd. Zie jullie deelname als een vakantiereis onder eigen verantwoording en eigen risico, met de mogelijkheid om vele andere Deauville rijders uit andere landen te ontmoeten.

Deelname is voor eigen verantwoording.

 
Wij kunnen nimmer aansprakelijk worden gesteld en aanvaarden derhalve geen enkele aansprakelijkheid in welke vorm dan ook. Men dient verzekerd te zijn conform de bepaling gesteld in de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen. De bepalingen van de Wegenverkeerswet zijn van toepassing, zowel in Nederland als in het buitenland.
back up up up
Homepage | Meeting | Photos | Hotels | Links | Contact